sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hyvä päätös lomalle

Tänään on ollut tosi kiva päivä. Aamulla heräsin ja siivoilin, kolmelta menin tunnin spinningiin. Oli ihanan kamala tunti! Aluks tuntui että jaksan vaikka mitä, viimeset 10 minuuttia ku oli jäljellä niin alkoi vähän oksettaa ja heikottaa. Mutta olo tunnin jälkeen oli mahtava! Mikä siinä onkin että liikkeelle lähteminen aina tökkii, vaikka tietää mikä olo siitä seuraa. Taas tuntui hienolta kun hikoilin kunnolla, toisin kuin syksyllä kun ei olisi edes hikipyyhettä tarvittu tunnilla.



Oonkin miettinyt, että onkohan mulla nyt kilpparin kanssa parempi jakso menossa. Tällä viikolla ei oo ollu väsymystä, iho ei oo niin kuiva, ja jopa seksihalut (siis fyysiset) palasivat eilen :) Jos saisin vaan kuukautiset takaisin niin mähän oisin jo melkein kunnossa... Ai niin ja hiustenlähtö pitäis saada pysäytettyä. Ne on niin järkyttävän ohuet ettei kehtaa pitää auki. No hiuksista riittäis kerrottavaa niin paljo et pitää tehdä niistä joskus oma teksti... Katsotaan mitä töihin paluu tuo tullessaan. Ainakin kädet kuivuu, kun pitää jatkuvasti pestä omia ja lapsosten käsiä.

Spinningin jälkeen lähdettiin Tampereelle. Sokoksen ruokakaupasta ostin paljon vihanneksia ja hedelmiä, jotta voi tehdä raw-kokkailuja. Onneksi siellä on hyvä ja edullinen luomuvalikoima. Tosin avocadoja ei ollu ollenkaan tällä kertaa, ei luomua eikä tavallista. Ja sit mentiin Tahmelan lähteelle, haettiin joku 30 litraa lähdevettä. Vähän myös hifisteltiin: aiemmin tällä viikolla ostettiin kirpparilta ruskeita lasipulloja, jotta lähdevesi säilyisi mahdollisimman hyvänä :) Mutta ne on ollut apteekkikäytössä joskus, pitäis saada kunnolla puhdistettua ensin. Kirppikseltä löytyi myös metallinen juomapullo, joka oli koekäytössä spinningissä.

Syömiset ja liikunta tällä viikolla:
ma 30% raw, shoppailu- ja kirpparipäivä Anoppilassa
ti 95% raw, sairastelupäivä kotona
ke 50% raw, aamulla crosstrainer 45 min+lihaskunto 20 min, ajomatka maalle, päivällinen vanhempien luona
to 20% raw, maalla huonot eväät mukana ja päivällinen vanhemmilla
pe 20% raw, shoppailua, päivällinen liikenneaseman buffetissa
la 95% raw, kotona! Juoksulenkki 45 min+lihaskunto 20 min
su 95% raw, spinning 55 min.

Ei siis ihan putkeen mennyt raakaravinnon osalta, heti vaikuttaa kun ei ole kotona. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa :) Huomenna taas töihin, ei yhtään huvittaisi. Mutta eiköhän se siitä kun pääsee alkuun. Nyt onkin paljon uutta, kun meillä aloittaa kolme uutta lasta ja yksi uusi ohjaaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti