tiistai 4. tammikuuta 2011

Energia kateissa

Uusi vuosi on alkanut energisyyden osalta kehnosti. Olen ollut flunssainen ja nuhainen, tänään tuli oksennuskin. Ilmeisesti olen saanut joitain pöpöjä, kun tuli oksennus ja olo on muutenkin ollut tänään tosi heikko.

Käytiin anoppilassa kylässä, ja söin siellä kypsennettyä ruokaa. Sen huomasi heti olossa turvotuksen tunteena. Onneksi kotona voi hyvillä mielin ja helposti pysyä lähes täysin raakaruoalla. Tilattiin FitnessFirstiltä pähkinävarastot täyteen sekä Kelppiä, Mesquite-jauhetta, Kaakaonibsejä ja seesaminsiemeniä. Niin ja FiestaMolea tilattiin, ja on kyllä maineensa veroinen mauste! Myös muutama Ombarin raakasuklaapatukka sujautettiin joululahjoihin. Rahaa meni kaikkiaan 135 euroa (25% alennus huomioitu)... Kiva kuitenkin kun on kaapit täynnä tavaraa, niin voi paremmin kokeilla reseptejä. Oli pakko lajitella pähkinätkin pakastimeen erikseen niin, etten syö kaikkia sellaisenaan, vaan osa on vain ruuanlaittokäyttöön tarkoitettu :)

Kilpirauhasen toiminnassa ei ole mitään muutosta. Eilen jäi lääke ottamatta, heti oli tavallista uneliaampi olo ja paleli enemmän. Pitäisi tilata aika työterveyslääkärille, kun kuukautisia ei kuulu ollenkaan. Lopetin e-pillerit toukokuussa, ja edelleen ovat kateissa. Niiden puuttumiseen on vaikuttanut varmasti pillereiden lopettaminen, kilpirauhasen vajaatoiminta ja laihduttaminen. Olen syönyt jo parikin Terolut-kuuria eikä niistä ole apua. Haaveilemme lapsen saamisesta, joten olisi kiva kun edes kuukautiset alkaisivat.

Toivottavasti olo paranisi, että pääsisi liikkumaan kunnolla! Ollaan myös menossa maalle tulevaan taloomme pariksi yöksi, jos vain tervehdyn <3

Tuleva koti





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti