torstai 30. joulukuuta 2010

kohti uutta vuotta ja terveellisempää elämää

Tällä viikolla olen yrittänyt seurata olotilaani tarkkaan. Maanantai meni puolikuntoisena, tiistaina ei ollut kurkku enää kipeä, nyt on enää pieni nuha jäljellä. Alkuviikon oli tosi väsynyt olo ja kuljin "aivosumussa" koko päivän. Raakaruualla mentiin mutta joululahjasuklaata tuhottiin paketti :( Todella koukuttavaa tuo tavallinen suklaa, sunnuntaina kun maistoi pari palaa niin johan piti maanantaina ja tiistainakin syödä aina vain enemmän! Kunnes paketti loppui ja kierre katkesi :)

Keskiviikkona menin spinningiin viikon urheilutauon jälkeen. Vähän arvelutti kuinka jaksan, mutta hyvin jaksoi ja energiaa riitti. Varmaan 90% raakaruualla on menty keskiviikko ja torstai, ja huomaa kyllä selvän eron olossa. Tänään käytiin herkkuostoksilla Tampereella. Suosittelen lämpimästi LuomuAnia ja Runsaudensarvea. Mukaan tarttui runsaasti luomuhedelmiä, luomukuivahedelmiä, -kookoslastuja ja -kookosrasvaa sekä huomista uuden vuoden viettoa varten juuressipsejä :).

Kokeilin tehdä tänään raakasuklaata, jossa on rasvana pelkkää kookosrasvaa. Onnistui ihan hyvin, mutta hunaja sekoittui huonosti, joten kaikki palat eivät olleet makeita.

Pienemmän budjetin Suklaa:
3 dl kookosrasvaa
1 dl raakakaakaojauhetta
3/4 dl goji-marjoja
1 dl saksanpähkinöitä
1 rkl macaa
0,5 dl lucumaa
1-2 rkl hunajaa

Huomenna taas juhlitaan uutta vuotta, ja ainahan sitä toivoisi uudesta vuodesta edellistä parempaa. Odotan innolla vuotta 2011, vuosi tulee varmasti olemaan täynnä oppimista ja hyvän olon lisääntymistä! Toivottavasti saisin kilpirauhasen parempaan kuntoon ja pääsisin muuttamaan unelmieni taloon maalle. Muutto on ajankohtainen heti jos sieltä päin järjestyy töitä (yritykseen saa tilat aikaisintaan ensi vuoden lopussa). Sainkin tällä viikolla rohkaisevaa sähköpostia, että pääsen melko varmasti sijaiseksi, jos sijaisuuksia tulee. Mutta eletään päivä kerrallaan. Siinä onkin minulla vielä haastetta, että oppii elämään hetkessä eikä vain odota asioita, joita tapahtuu joskus tulevaisuudessa, jos tapahtuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti