keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Kuinkas sitten kävikään...

Pakko päivittää vielä tuntemuksia, vaikka ajattelinkin ettei tänään enää tule kirjoitettua. Nuo ruokailut ei menneet ihan niin kuin viimeksi kirjoitin, tuli napsittua "päivällisen" jälkeen vielä muutama pähkinä ja vähän Detox your worldin suklaamassaa hunajan kera.

Sitten tuli yllättävä energiapiikki ja innostuin olemaan koneella reilun tunnin. Cross trainer -treenin aloitin vasta kahdeksan jälkeen (yleensä alan siihen aikaan jo väsähtää ja rauhoittua sohvan ääreen...) ja olo oli aivan mahtava! Jaksoin ja jaksoin 45 min treenin, siihen päälle sitten lihaskuntoa. Jaksoin lihaskuntoakin paremmin kuin ennen ja olo oli ihmeellisen energinen, ja on vieläkin. Hikoilin kunnolla pitkästä aikaa! Olen kuvitellut että hikoilemattomuuteni on johtunut kilpparivaivasta, mutta on siihen varmasti vaikuttanut myös runsas lihansyönti -> aineenvaihdunta pelaa huonosti.

Ainoa miinuspuoli tässä illassa on, että kun tulin suihkusta ja istahdin koneelle niin alkoi suorastaan heikottaa, ja suuhun ei tee mieli laittaa mitään. MSM-sitruunanmehujuoman join äsken palautusjuomana, ehkä olisi hyvä syödä vielä vaikka luomuklementiini ennen nukkumaan menoa. Jäi tuo suklaapuurokin tekemättä tältä illalta :)

Toivottavasti tämä energisyys on pysyvää. Ennen on päivärytmi mennyt niin että aamulla olen virkeä mutta illalla seitsemän jälkeen alkaa väsyttää eikä saa mitään aikaiseksi. Nukkumaan noin klo 22.30 ja herään virkeänä 6.30 maissa. Tänään oli ihan aivosumuinen olo jonnekin kahteen asti päivällä (vapaapäivä) mutta tuon keiton kasviskeiton jälkeen alkoi energiataso nousta huimasti! Mielenkiinnolla odotan mitä joulun jälkeen tapahtuu, kun raakaruokailu jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti