sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Näillä lähtee päivä käyntiin!

Jos joskus on vaikeuksia saada itsensä hereille, tässäpä aamukahvin tilalle pari virkistävää smoothie-ohjetta, jotka itsellä toimii loistavasti.

Vihersmoothie:
Lähde- tai kaivovettä
Banaani
(Avocado)
Nokkosia, voikukanlehtiä, vuohenputkea tms. vihreää
Mustaherukoita tai mustikoita
Erityisen piristävän vaikutuksen saat lisäämällä C-VITAMIINIA, CAMU CAMUA ja SIITEPÖLYÄ
muita supereita maun mukaan, etenkin kilpparivajislaisille spiruliina, chlorellaa ja/tai kelppiä

Suklaasmoothie:
Pakuriteetä (itse nautin yleensä lämpimänä)
Banaani
Avocado jos haluat kermaisen, chia-siemeniä jos haluat puuromaisen
(Chocolate blissiä ja/tai Rakkauspakkausta)
Kaakaojauhetta
C-VITAMIINIA
makeutusta ja muita supereita maun mukaan
päälle runsaasti KAAKAONIBSEJÄ

Kesäinen raw-jäätelö syntyy helposti blenderillä jäisistä banaaneista, sekaan marjoja tai raakasuklaanpaloja, nam :)

Jostain syystä viime aikoina on mennyt aika oman tilanteen märehtimiseen, ja kilppariasioihin olen perehtynyt hävettävän vähän. Pari kommentoijaa on kertonut voineensa luopua kilpirauhaslääkityksestä tämän.Jooga-dvd:n harjoitusten ansiosta. Kokeilin eilen illalla, ja joissain harjoituksissa tuntui selvästi painetta kilpirauhasen alueella. Hämmästyksekseni hikoilin loppuillan, janotti ja ravasin vessassa :) Aion ehdotomasti tehdä harjoituksia päivittäin ja kokeilla onko niistä apua jatkossakin.

Kesä on ihanaa aikaa, harmittaa kovasti ettei itselläni ole työpaikan vaihdoksen takia kuin pari viikon pituista lomapätkää. Se ei todellakaan riitä työstressistä palautumiseen. Tänä kesänä olen nauttinut uimisesta, pyöräilystä, villivihannesten syömisestä suoraan omasta pihasta, kasvimaan töistä, polttopuiden teosta... Marjakautta odotan innolla! Pitäisi hankkia iso pakastin, sillä olemme vuoden aikana syöneet vanhempieni marjavarastot tyhjiksi... Jos tänä kesänä poimisi itse tarvitsemansa marjat :) Jos vertaan viime kesään, kun asuin kaupungissa niin tämä kesä on ollut hyvin erilainen. Viime kesänä matkustin enemmän, lenkkeilin, kävin salilla, join alkoholia lähes joka viikonloppu... Sekin mukava kesä, mutta huomasi, ettei paikallaan olosta kerrostalokämpässä nauttinut, vaan koko ajan piti olla menossa.

Nauttikaa kesästä ja auringosta, etenkin me kilpparivajislaiset tarvitsemme auringosta saatavaa D-vitamiinia runsaasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti