tiistai 17. toukokuuta 2011

lääkärikäynti

Tänään kävin vihdoin yksityisellä lääkärillä Seinäjoella (Ulla Slama) juttelemassa kilppariongelmistani. Hän oli mukava, oli kiinnostunut voinnistani ja oli oireideni perusteella heti sitä mieltä, että Thyroxin annosta voi nostaa. Heti kun astuin ovesta, hän kysyi: "Kilpirauhasongelmiako?" Nauratti että oonko niin zombin näköinen että näkyy päälle päin :D

Sain siis ohjeen nostaa annosta, ja vihdoin pääsen kunnon kokeisiin, joissa katsotaan myös vasta-aineet, kortisoli ja prolaktiini -arvot. Kuukautisia yritetään jälleen käynnistää Teroluteilla, vasta ensi vuoden puolella kuulemma kannattaa kokeilla lisätutkimuksia, jos ei menkkoja kuulu. Saattaa mennä kaksikin vuotta pillereiden lopettamisen jälkeen ennen kuin menkat alkaa. Lopuksi lääkäri sanoi, että olen kuulemma ihan sopivan kokoinen. Ehkä pikkuisen... saisi tulla lisää läskiä, mutta ei paljon :D Odotin jo että ehkä pikkuisen voisi pudottaa painoa. Kun se on kuitenkin noussut ainakin kolme kiloa, kun ei aineenvaihdunta ole toiminut viime aikoina, ja on ollut ahmimista ym.

Ahmimiskohtauksia ei ole enää tullut kuin kerran. Masennusta on ollut aina välillä. Se johtuu varmaan liikunnan puutteesta, kun ennen harrastin liikuntaa 5 kertaa viikossa, nyt 1-2. Tekisi mieli useammin tehdä kunnon hikitreeni, mutta aina on mietittävä minne pääsee suihkuun vai pitääkö lämmittää sauna, kun meillä ei ole sisäsuihkua. Remontti onkin ollut mielessä viimeiset päivät.

Viikonloppuna kävin Tampereella entisellä työpaikallani moikkaamassa lapsia ja hyvästelemässä työkaverit yhteisessä illanvietossa. Siitä menimme anopille yöksi Turkuun. Oli kivaa kierrellä ekokauppoja ja kirppiksiä, ostettiin ihanan vanhat kulmakaappi ja ruokaryhmä. Tänään käytiin Seinäjoella MiNatur-luomukaupassa. Ihan kiva että näiltäkin leveysasteilta löytyy kunnon kauppa, ja asiakkaitakin riitti. Ostin sieltä vihersmoothien, oli parempaa kuin oma tekemät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti